Morembo i media

 

God Morgen Norge (TV2)

Anne Louise (22) har reddet ti-tusener av mennesker i Kenya og Somalia. Nå drar hun tilbake for å feire jul med over 100 foreldreløse barn.
Se artikkel på TV2.

Dagsrevyen (NRK)

Kronprinsesse Mette-Marit har håndplukket tolv norske ledere under 30 år, og samlet dem i et nettverk. Som en slags mentor skal Kronprinsessen bruke både sitt norske og internasjonale kontaktnett for å åpne dører for de unge lederne. MOREMBOs grunnlegger Anne Louise Hubert er en av dem. Legg merke til henne i midten i gjengen med KASIVA jobbveske!  Se innslag her.

De 10 fineste veskene (KK)

Moteredaktøren i KK, Silje Pedersen, plukket ut KASIVA jobbveske som en av sine 10 favorittvesker. For å se bilde, klikk her! KK, som er Norges fremste kvinnemagasin, har også vist frem veskene fra MOREMBO ved en rekke andre anledninger.

Dagsrevyen (NRK)

Anne Louise Hübert, grunnlegger og sjefsdesigner i MOREMBO, har flere ganger arrangert store plantekonkurranser i Kenya. NRKs Dagsrevyen var med da hun skulle dele ut førstepremien i den første konkurransen til Josephine, som tilfeldigvis også er en av damene som fletter vesker for MOREMBO! Hun fikk en okse og en høne. Se innslag her.

Vi kan alle gjøre noe (Hjemmet)

Norges nest mest leste ukeblad – Hjemmet – laget en flott reportasje om Anne Louise Hüberts prosjekter i Kenya og veskemerket MOREMBO. 

MOREMBO-veskene har også vært i blant annet Kamille, Mag og Allers.

Vesketrender (Mag)

Morembo = Vakker (Allers)